Divine Body gaat verhuizen, vanaf 1 mei 2024 kan je terecht in praktijk Patri Corpus te Dessel.

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

"Ik ben een veel gelukkigere vrouw na Reset je Hormonen"

"Ik ben een veel gelukkigere vrouw na Reset je Hormonen"

Chelsea is een jonge mama van 32 jaar. Binnenkort start ze opnieuw als onthaalouder, nadat ze een tijdje thuisblijfmama was voor haar twee dochters. Ze is gelukkig getrouwd, doet graag aan spinning en zumba en noemt zichzelf een veel gelukkigere vrouw na Reset je Hormonen. 


Dat is natuurlijk heel fijn om te horen, dus ik besloot een gesprek in te plannen om Chelsea haar verhaal te laten vertellen. 


“Ik sukkelde al sinds mijn tienerjaren met zware PMS (premenstrueel syndroom)

 symptomen. Zo erg dat het eigenlijk mijn leven heel hard beïnvloedde. De ene helft van de maand veranderde ik in een soort van ‘boze heks’ en dat wilde ik niet meer.”

De zoektocht naar een hormooncoach


“Mijn klachten waren heel uiteenlopend, maar ik had het zelf het moeilijkst met de stemmingswisselingen, omdat ook mijn kindjes dat merkten. Daarnaast kwamen er andere klachten elke maand terug: weinig geduld, snel boos worden, slechtgezind zijn, slecht slapen, eetbuiten hebben,..” 


Chelsea is al een aantal jaar op zoek naar verlichting, maar kan die niet vinden, ondanks verschillende diëten, supplementen, doktersbezoeken, talloze pogingen om gezonder te leven,... Op een gegeven moment besluit Chelsea een mental coach onder de arm te nemen en die zet haar op weg naar een hormooncoach. 


“Een zoektocht op Google bracht me bij Divine en Vicky en ik boekte meteen een kennismakingsgesprek in. Iets wat ik heel spannend vond, want voor mij was dit zowat mijn laatste optie.”

De hormonale klachten horen er niet bij

“Vicky wist me direct gerust te stellen en ik voelde me gehoord. Ze vertelde me dat de klachten die ik heb er niet zomaar bij horen, en dat het niets onoverkomelijk is. Dat we er gemakkelijk iets aan konden doen.”


Chelsea startte met het Reset je Hormonen programma. Een 10-weken traject waarin je onder mijn begeleiding je hormonen weer in balans brengt. Op basis van verschillende testen achterhalen we welke tekorten en disbalans jouw lichaam ervaart. De resultaten bepalen de aanpak voor de tien weken erna, waarin we samen aan de slag gaan. 


In 10 weken beter in je vel

“Ik kreeg een fijn werkboek, complete voedingsschema’s en supplementen, opdrachten voor thuis,.. Daarnaast was er de uitstekende begeleiding van Vicky waardoor ik echt het gevoel had dat ik er niet alleen voor stond. We hadden vier fysieke gesprekken en ik mocht haar tussendoor ook altijd via Whatsapp sturen. Dat was heel fijn toen ik op een gegeven moment toch een dipje kreeg tijdens het traject.”


Intussen is het traject van Chelsea afgelopen en gaat ze zonder mijn hulp verder. Hoe loopt dat voor haar? 


“Het traject is super vlot verlopen en ook nu merk ik dat het makkelijker is om ‘vol te houden’. Al gaat het niet echt over volhouden maar gewoon elke keer kiezen voor goede gewoontes. Ik weet nu hoe goed ik me erdoor voel, waardoor het geen moeilijke beslissing is. Zo ben ik bijvoorbeeld op aanraden van Vicky beginnen mediteren voor het slapengaan om mijn stress te verminderen en wanneer ik het eens oversla, voel ik dat meteen. Daarnaast is er ook gewoon nog ruimte voor een snoepje of een stukje pure chocolade hier en daar, ik heb niet het gevoel dat ik mezelf iets moet ontzeggen.”

Meer energie, minder stress

“Al mijn klachten zijn met de noorderzon verdwenen. Foetsie! Ik voel me energieker, rustiger, heb geen last meer van een ochtendhumeur, ik moet geen pijnstillers meer nemen wanneer ik mijn regels heb. En als kers op de taart ben ik een tweetal kilo afgevallen. Dat was niet het doel, maar is wel een leuke extra!” aldus Chelsea. 


Wil jij ook beter in je vel zitten, meer energie en minder stress ervaren en van je vrouwelijke klachten vanaf? Boek dan nu je kennismakingsgesprek om te ontdekken of Reset je Hormonen het traject voor jou is!