Divine Body gaat verhuizen, vanaf 1 mei 2024 kan je terecht in praktijk Patri Corpus te Dessel.

Winkelmand

Je winkelmand is leeg

Doorgaan met winkelen

Hormonen onderste boven

Enkele jaren geleden had ik te kampen met verschillende lichamelijke kwalen zoals migraine, vermoeidheid, niet meer kunnen afvallen, jeuk, huiduitslag en roodheid in mijn gezicht,... Ik had al vanalles geprobeerd zoals allerhande huidproducten, op mijn voeding letten (maar ik herviel steeds terug in mijn slechte eetpatroon) en zelfs cortisone smeren in mijn gelaat voor de huiduitslag. Maar niks hielp. 

Zijn deze symptomen herkenbaar? Dan kan je maar beter verder lezen. Ik heb we wat tips hiervoor. 

 

Hormonen kunnen uit balans geraken door: 

Stress, vermoeidheid, slechte voeding, onregelmatig eten, slecht slapen, slechte darmwerking, teveel en te dikwijls eten, teveel suikers,..

Hoe pakken we dit aan en gaan we jouw hormonen terug in balans brengen? Met deze tips kan jij al aan de slag!

Eerst begin je al met een eetdagboek bij te houden zodat jij eens bewust kan worden met wat je eet en wanneer je eet! Je zal versteld staan van je eetgedrag. Daarna ga je de volgende tips kunnen gebruiken om dit aan te passen:

  • Beperk je suikers
  • Ontbijt, lunch en diner op regelmatige tijdstippen
  • Eet geen zuivel (plantaardig mag wel)
  • Slaap voldoende
  • Beweeg meer en regelmatig
  • Vermijdt stress
  • Neem supplementen zoals OMEGA + en Collageen +

Je zal al na enkele weken merken dat je u beter voelt en dat je huid er mooier gaat uitzien. 

Voor meer informatie over de voedingssuplementen en je voeding, aarzel niet om me te contacteren.