Figuurcorrectie met de Ultratone Dreamshaper

Voor een gerichte figuurcorrectie werken wij met de methode van Ultratone Dreamshaper. Deze innovatieve technologie met ultrawave golfstromen werkt diep in op de spieren en bevordert de vetafbraak en lymfedrainage.

Hoe werkt Ultratone Dreamshaper voor figuurcorrectie?

Iedereen kent wel de toestellen voor spierstimulatie die kinesisten gebruiken bij revalidatie na spierletsels. Ultratone Dreamshaper is een geavanceerde techniek die veel verder en dieper gaat in vergelijking met deze eenvoudige spierstimulatie. Tijdens de sessies spreken we met de pads maar liefst 90% van de spieren in een specifieke zone aan.

Via biostimulatie stimuleren en verbeteren we de lichaamseigen fysiologische processen. En dit alles zonder risico op overbelasting. De golven dringen diep door tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel en de spiermassa.

Wat zijn de voordelen van de Ultratone Dreamshaper?

Ultratone Dreamshaper is een veilig en lichaamseigen alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, facelift, fillers en botox. Ultratone bevordert de eigen lichaamsprocessen om het lichaam stapsgewijs mooier, slanker, vitaler en gezonder te maken.

Ultratone werkt tegelijkertijd in op het vetweefsel, de spieren, de huid en de bloed- en lymfecirculatie. Naast het trainen en ontwikkelen van de spieren, bevorderen we de vetafbraak en verbeteren we de lymfedrainage. De huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd. Dit alles leidt tot het stapsgewijze verlies van centimeters ter hoogte van de geselecteerde zones.

Afhankelijk van de beoogde doelstellingen werken we met een specifiek programma. Zo kunnen we gericht centimeters verliezen ter hoogte van de buik, billen of heupen. Ook een behandeling van het gelaat leidt tot mooie resultaten.    

Wat kost de Ultratone Dreamshaper?

Een kuur van twaalf beurten all-in van telkens 45 minuten kost 799 euro. Hierin zit ook de Ultrasound.

Figuurcorrectie met de LPG

LPG Enermologie is een behandeling voor een natuurlijke celstimulatie. Het stimuleert de natuurlijke vetverbranding, verstevigd de huid, voert vocht af en stimuleert de doorbloeding. We werken met het allernieuwste systeem, Cellu M6.

Wat doet LPG Endermologie?

LPG is een intensieve onderhuidse bindweefselmassage, waarbij we de onderhuidse cellen gaan stimuleren en je lichaam in een natuurlijke vetverbranding gaan zetten. Door de roltechniek gaan vetten en cellulites verminderen en de huid gaat steviger worden.

Wat doet LPG Endermologie voor je lichaam?

 

- Gladstrijken van sinaasappelhuid (cellulites)

- Natuurlijk verstevigen van de huid

- Plaatselijke vetten verminderen

- Detox (afvoeren van afvalstoffen)

- Striemen en littekens verminderen

- “zware benen” verlichten

 

Wat doet LPG Endermologie voor je gelaat?

 

- Gladstrijken van rimpels

- Verstevigen van de huid

- Verhelderen teint

- Verkleinen dubbele kin

- Detox

 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Wij adviseren een intensieve kuur van 10 tot 15 sessies voor het beste resultaat. Zowel voor je gelaat als lichaam. Het beste resultaat behaal je wanneer je 2x per week komt tijdens de eerste maand.

Uiteraard wordt er een persoonlijk programma op maat gemaakt, naargelang jouw doelen.

Tarieven

Lichaam 2x per week

- 12 beurten € 650 (beurten zijn 3 maand geldig)

- 15 beurten € 795 (4 maand geldig)

- 20 beurten € 1020 (7 maand geldig

 

Onderhoudsabonnement 1x per maand (enkel geldig na behaald resultaat)

- 6 beurten € 325 (beurten 7maand geldig)

 

Gelaat 2x per week

- 10 beurten € 540

 

Behandelingen LPG en Dreamshaper kunnen gecombineerd worden. Vraag naar deze combi prijzen.

Vraag je proefsessie aan!

 

Figuurcorrectie combineren met afslanken? Ontdek hier alles over ons afslankprogramma Restart.